Bemutatkozunk

Rólunk

Több, mint 20 év telt el azóta, hogy az egyik sikeres magyar építőanyag-gyártó vezetője a Magyarországon elsőként szerveződött építőanyag beszerzési társaság évzáró találkozóján az alábbi kínai mondást idézte útravalóul: „Ha 5 veréb kötelékben repül, az még nem egy sas...”

Először furcsállották az idézetemet, de idővel pozitívan értékelték és igazolták vissza az indulásuknál elhangzott gondolatomat. Hiszem, hogy ez a mondás minden hasonló tevékenységgel működő társaságra vonatkozik bárhol a világon, a PANNON Csoport Kft-re is.

Minden piacon van egy, aki pozitívan különbözik. 

A PANNON Csoport Kft. felépítette működését, meghatározta egyedi üzenetét, kialakította saját szemléletét az együttműködésről. Lényege a tervezhető, biztos forgalom, a kölcsönös előny és tisztelet, a win-win együttműködés a Beszállító Partnerrel.

Ezen közös értékeink biztosítják, hogy mindkét fél szárnyalhat.

7 év egy vállalat életében nem sok, de az első 7 év alapvetően meghatározza a társaság képességeit, lehetőségeit, jövőjét.

Az alapításkor csatlakozott 39 önálló építőanyag kereskedő közös beszerzési tevékenysége mára 110 vállalkozás összefogására fejlődött, az országban 150 telepen látható a PANNON Csoport Kft. molinója! Büszke vagyok az elért sikereinkre, a kereskedő Partnereinkre, a csapatra és természetesen kollégáimra.

Legbüszkébb lehetek a kiadványunkban szereplő Beszállítói, Gyártói véleményekre, melyek hitelesen tükrözik közös teljesítményünket, értékeinket és együttműködésünket.

Köszönet minden Partnerünknek a közös sikerekért!


Hegedüs János Alapító Tulajdonos, Vezető Tanácsadó
Hegedüs János