Bemutatkozunk

Rólunk

Több, mint 20 év telt el azóta, hogy az egyik sikeres magyar építőanyag-gyártó vezetője az elsőként szerveződött építőanyag beszerzési társaság évzáró találkozóján az alábbi kínai mondást idézte útravalóul:

„Ha 5 veréb kötelékben repül, az még nem egy sas...”

Először furcsállották az idézetemet, de idővel pozitívan értékelték és igazolták vissza az indulásuknál elhangzott gondolatomat. Hiszem, hogy ez a mondás minden hasonló tevékenységgel működő társaságra vonatkozik bárhol a világon, a Pannon Csoport Kft-re is.

Minden piacon van egy, aki pozitívan különbözik. A Pannon Csoport Kft. felépítette működését, egyedi üzenetét, saját szemléletét az együttműködésről. Lényege a tervezhető, biztos forgalom a Beszállító Partnerrel, a kölcsönös előny és tisztelet, illetve a win-win együttműködés! Ezen értékeink biztosítják, hogy mindkét fél szárnyalhat.

5 év egy vállalat életében nem sok, de az első 5 év alapvetően meghatározza a társaság képességeit, lehetőségeit, jövőjét.

A 39 önálló építőanyag kereskedő közös beszerzési tevékenysége mára 108 vállalkozás összefogására fejlődött, az országban 149 telepen látható a Pannon Csoport Kft. zászlója! Büszke vagyok az elért sikereinkre, a kereskedő Partnereinkre, a csapatra és természetesen kollégáimra.

Legbüszkébb lehetek a kiadványunkban szereplő Beszállítói, Gyártói véleményekre, melyek hitelesen tükrözik közös teljesítményünket, értékeinket és együttműködésünket.

Köszönet minden Partnerünknek a közös sikerekért!

Hegedüs János Alapító Tulajdonos, Vezető Tanácsadó
Hegedüs János